• home
  • home
  • home
  • home
  • home

Arie Goedhart

Arie Goedhart


Arie Goedhart geb 1944 ,woont en werk  al 38 jaar  in Hoogeveen.

Hij is een autodidact,zijn werk is realistisch en duidelijkgeïnspireerd op de natuur ,de wisseling van de seizoenen ,het licht van het moment en het spel van licht en schaduw.

De fascineerde vormen van de bomen in het landschap komen duidelijk naar voren in zijn pentekeningen en inktschilderijen

 

Zijn gedetaileerde wijze van tekenen, maakt dat zijn werken blijft boeien en de aanschouwer voel zich als het ware in  het landschap  betrokken. . Het geeft duidelijk zijn liefde en passie  weer die hij voor de natuur koestert  en ervaart.

 

Na een teken en schilder vakantie in Hongarije in 1994, waar hij les kreeg van Tibor Kadar leraar aan de Kunstacademie van Vesprem, kreeg hij de smaak helemaal te pakken.

 

Hij heeft tal van leermeester gehad, waaronder Joop Neutel ,Gerard van der Weert ,Ivo Winnubst,en Charel  Henri.

Henk Molenaar ,beeldkunstenaar ,woonachtig in Delft, was zijn inspiratie bron voor het maken van pentekeningen ,Een techniek die hij met veel geduld en op bijna perfecte manier beheerst.

 

Arie Goedhart werk ook in opdracht,zoals het tekenen van een portret, Uw huis ,bedrijf  en stukje landschap wat U dierbaar is

 

 


tekenkunst
Langs  Dwingelderveld
Techniek ingekleurde pentekening
Afmeting 30 x 30 cm
Bestel nr AG 109
Drents hekje
Techniek Pentekening
Afmeting 30 x 30 cm
Bestel nr AG 114