• home
  • home
  • home
  • home
  • home

Lijstenmakerij

Wij staan als lijstenmaker al jaren garant voor perfect inlijstwerk. Door ons vakmanschap en ervaring kunnen wij u optimaal adviseren bij het tot stand komen van een inlijstresultaat waar u trots op zult zijn

Wij adviseren u persoonlijk, zodat u ongedwongen een vertrouwde keuze kunt maken uit meer dan duizend lijstenprofielen in diverse vormen en kleuren.

Er is keus uit houten- en aluminium lijsten in standaard maten of exact op maat gemaakt. Een variëteit in kleur, uiteenlopende breedtes en profielen maakt het mogelijk uw werk precies die uitstraling te geven die u wenst en in uw budget past

Wij leveren alleen lijsten van hoge kwaliteit en vervaardigd van de beste houtsoorten of aluminium.

Aangevuld met een keuze uit een honderdtal passé-partout en vijf tal hoogwaardige glassoorten, maken wij van elke inlijsting een kunstwerk dat door iedereen bewonderd zal worden.

Uiteraard gebruiken wij alleen maar zuurvrije materialen.

U kunt bij ons terecht voor het inlijsten van alle denkbare kunstuitingen.

Wat doen wij nog meer

- snijden van passe-partouts
- opplakken van foto's op polystyreen
- vacuumplakken van posters e.d.op zuurvrij karton
- opspannen van doeken op spieraam
- opspannen van borduurwerk


Het kiezen van de juiste lijst is vaak moeilijk. Persoonlijke begeleiding en vakkundig advies kan een wereld van mogelijkheden voor u openen.
Wij trachten samen met u een inlijsting samen te stellen, welke bij het tijdsbeeld van het werk past, het werk het beste tot zijn recht komt en waarvan men de idee heeft dat de lijst er altijd om gezeten heeft, alles rekening houdend met het interieur waar het komt te hangen.